OK論壇

2500至3000buy機.....求助

關閉 [複製鏈接]

該用戶從未簽到

$3000樓下想整部有
CPU:AMD 64x2 5000+ AM2 2.6GHZ,2x512mb  $948至960左右
顯card:NVIDIA GF 8600 (有冇d好d?)$1000左右
有冇d係用 GF 8600 GPU既display card好介紹呀?最緊要平+性能好
同埋NVIDIA GF 8600原廠出要幾多錢?
底板:唔知咩好,到時先睇掛....$350左右啦都係
RAM:A-DATA Vitesta DDR2 800 1GB兩條  $275  ~~~左右
HDD:Western Digital WD800AAJS 80GB/7200RPM/SATA2    $365
火牛:唔多知呢d野=.=....有咩好介紹呢[email=?@@$350]?@@$350[/email]至$400可以buy到個推到成個腦+1個disk機嗎?
       (唔知人個腦整左出黎要幾多電到,所以諗唔到=.=...求救)
機箱最緊要平!!!咩樣都得,放得到哂d硬件就得了.....
thx~~~~~

該用戶從未簽到

底板:不如你買d..onboard左display同lan card sound card啦- -
火牛(cheap cheap地)+機箱都係350$到...
回復 支持 反對

該用戶從未簽到

3000蚊樓下又要8600又要 amd 2.6

難D囉@_@
回復 支持 反對

該用戶從未簽到

絕對不可能的

3000元......

我們當經銷的都知道  不可能這麼便宜

除非....*. 52
回復 支持 反對